Site Overlay

PFI i COM de l’EMAD construeixen una pèrgola de vímet inspirada en l’arbre per a l’entrada del centre

Del 21 al 23 de setembre, l’alumnat del PFI, Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles i el del 1r curs del cicle Creació d’Objectes i Moble, COM, han construït a l’entrada del centre una estructura inspirada en l’arbre a partir d’un material atemporal com el vímet.

Per fer-ho, hem comptat amb el suport d’en Joan Farré de Pont de Querós (pontdequeros.com), empresa especialitzada en la inclusió de fibres vegetals com el vímet. I, com diuen a la seva web, perquè el seu ús permet dissenyar solucions naturals, sostenibles, verdes i funcionals per a projectes d’urbanisme, arquitectura, paisatgisme i interiorisme. 

El taller s’emmarca amb l’objectiu del centre de conscienciar el nostre alumnat sobre els reptes creixents de sostenibilitat i eficiència energètica incorporats en el procés de disseny i construcció.

El projecte també està pensat perquè l’alumnat es cohesioni, aprengui a treballar en equip per junts assolir un mateix propòsit, una estructura que farà ombra i contribuirà a la millora de l’entrada del centre.

La finalitat dels estudis de l’EMAD que tenen com a denominador comú la fusta i tenen com a finalitat formar professionals polivalents amb capacitat d’intervenir en els processos de disseny i construcció d’elements ajustats a les necessitats amb un enfocament innovador. És per això que els continguts del cicle s’actualitzen constantment a la demanda d’empreses, estudis i tallers tenint en compte les noves prestacions de la fusta en els processos de construcció sostenible.

EMAD als mitjans