Site Overlay

2n de COM participa en el projecte “La casa passiva” del DHUB de Barcelona

Del 19 al 23 de setembre, l’alumnat de 2n curs de Creació d’Objecte i Moble, COM, ha participat en el taller de construcció d’un habitatge mediterrani en fusta, “La casa passiva”, al Disseny Hub de Barcelona

El centre promou la participació del nostre alumnat en iniciatives com “La casa passiva” que té com a objectiu conscienciar sobre els reptes creixents de sostenibilitat i eficiència energètica i com aquests es poden incorporar en el procés de disseny i construcció. I també, mostrar les noves prestacions de la fusta. Un material versàtil que s’ajusta totalment als processos de construcció sostenible.

“La casa passiva” és el muntatge i desmuntatge d’un mòdul d’habitatge mediterrani en fusta. I a més de ser sostenible i eficient, incorpora materials biosaludables. 

El mòdul s’exposarà del 7 d’octubre de 2022 al 8 de gener de 2023 en l’exposició Toquem Fusta! Disseny, fusta i sostenibilitat del Disseny Hub. Una exposició centrada en la fusta com a material clau al servei de l’evolució cultural humana i imprescindible en aplicacions actuals enfocades a la sostenibilitat i com a fonament de la bioeconomia circular. (ajuntament.barcelona.cat/dissenyhub/ca/toquem-fusta-disseny-fusta-i-sostenibilitat).La finalitat del cicle de Creació d’Objecte i Moble, COM, és formar professionals polivalents amb capacitat d’intervenir en els processos de disseny i construcció d’elements ajustats a les necessitats amb un enfocament innovador. És per això que els continguts del cicle s’actualitzen constantment a la demanda d’empreses, estudis i tallers tenint en compte les noves prestacions de la fusta en els processos de construcció sostenible.

L’EMAD als mitjans