Site Overlay

L’alumnat

Perfil de l’alumnat

Cada curs passen per l’escola al voltant de 400 alumnes entre cicles formatius, monogràfics i tallers. Així com els alumnes de monogràfics són generalment de la Garriga i de l’entorn, la procedència dels alumnes dels cicles formatius és majoritàriament de les comarques del Vallès i d’Osona. En el cas del cicle de Creació d’Objecte i Moble, s’amplia el radi de procedència, en ser uns estudis amb menys representació en el territori. Som l’única escola d’Art del Vallès Oriental i som l’única escola de Catalunya que ofereix aquest perfil professional. Cobrim el buit de mercat pel que fa als estudis previs al disseny industrial.

La procedència acadèmica dels nostre alumnat és la següent: 

  • CFGM Assistència al producte gràfic interactiu: Educació Secundària Obligatòria i Programes de Formació i Inserció.
  • CFGM Creació d’Objecte i Moble: Educació Secundària Obligatòria, Programes de Formació i Inserció, Batxillerat, cicles formatius de grau superiors i professionals.
  • CFGS Gràfica publicitària i Gràfica interactiva: Batxillerat, cicles de Grau mitjà, cicles de grau superior i antic alumnat que es recicla.

A Creació d’Objecte i Moble i en els cicles de grau superior es matricula alumnat en concepte de “monogràfic”. Cursen mòduls concrets perquè cerquen ampliar els seus coneixements laborals o personals.