Site Overlay

Qui som

… Saber ser, saber estar, saber fer….

L’EMAD és una escola Municipal d’Art i disseny que imparteix cicles formatius reglats d’Arts plàstiques i disseny, monogràfics artístics per a adults i tallers pels infants d’expressió plàstica. També ofereix els cursos preparatoris de la part específica de la prova d’accés als cicles formatius.

Va ser creada l’any 1989, començant amb tallers artístics per a infants i adults. Va néixer gràcies a les inquietuds de persones del poble vinculades al món artístic i cultural i l’aposta de l’Ajuntament per donar servei a la ciutadania en aquest àmbit. Són més de trenta anys de treball continuat al servei de la formació artística i de la cultura.

Ofereix a la ciutadania un espai formatiu en l’àmbit de la professionalització en els sectors del disseny, de l’aprenentatge artístic i el gaudi de la cultura en general.

Amb la formalització dels estudis reglats va adquirint un caràcter professionalitzador i pedagògic adaptant-se a les necessitats que s’han anat derivant al llarg dels anys. L’establiment dels cicles formatius, visibilitza els ensenyaments artístics i connecta l’escola amb les empreses de la Garriga i de les comarques properes, que tenen amb l’escola un bressol de futurs emprenedors.

Recull amb l’oferta de monogràfics artístics i tallers d’infants les inquietuds artístiques i plàstiques del municipi, poble amb un patrimoni arquitectònic i tradició artística important i sensibilitzat vers les Arts Plàstiques, els Oficis Artístics i el Disseny.