Site Overlay

Internacional

Welcome

Our school offers official design studies, in the specialties of: advertisment design, interactive design and furniture design. This offer is complemented by art workshops such as woodwork and ceramics.
We are a small local school with a transversal vocation, there aren’t any other design school in the Vallès Oriental región.
We welcome many students from small neighboring towns and have established a deep network of collaboration with companies involved in design activities in our region. In this way we have built an alternative of resources and job opportunities to the centralizing synergy of Barcelona, while benefiting from the proximity of this powerful cultural capital.
We welcome students from other European schools by integrating them into our educational and cultural environment to enrich each other’s experience.

Subjects and ETCs

GRAPHIC DESIGN 2nd Academic year
Principals of graphic design: 99 h / 6 ECTS
History of the image in advertisement: 99 h / 6 ECTS
Graphic design projects: 400 h / 25ECTS
Final project: 99 h / 10 ECTS
Theory of advertisement and marketing: 99 h / 7 ECTS
Typography: 198 h / 12 ECTS
Adertisment drawing: 99 h / 6 ECTS

INTERACTIVE DESIGN 2nd Academic
History of audio-visuals and multimedia: 99 h / 6 ECTS
Graphical user interfaces: 165 h / 12 ECTS
Programming languages: 132 h / 6 ECTS
Interactive graphic design projects: 400 h / 25 ECTS
Final project: 99 h / 10 ECTS
Project methodology 33 h 2 / ECTS
3D Design 66 h / 4 ECTS

Students experiences

L’Àlex Estrada, alumne de segon curs de Creació d’Objecte i Moble (COM), ha participat en l’intercanvi juvenil Where do I belong a Dresden, Alemanya, gràcies a una beca Erasmus+

Com has aconseguit una beca ERASMUS+?
A través de l’EMAD que va ser qui em va avisar del projecte i mitjançant l’associació Víbria Intercultural de Terrassa la qual està en contacte amb l’associació Erasmus+ i quan hi ha un projecte d’intercanvi cultural ho publica a la seva web. Per poder participar en el projecte s'ha de pagar una quota anual de subscripció que permet tenir en primícia qualsevol projecte que surti.

En què ha consistit la teva experiència?
En un intercanvi cultural que consistia a anar una setmana a Dresden i parlar sobre la nostra identitat: què és per a nosaltres la identitat, què relacionem amb identitat, etc.
L’intercanvi el vam dur a terme 10 persones de Catalunya, 10 d’Ucraïna i 7 d’Alemanya distribuïts en grups. Cada grup tenia un o dos youth leadders que s’encarregaven d’organitzar el grup: horaris, explicar les activitats que es feien, etc.
Durant l’intercanvi es realitzaven diferents activitats com per exemple tours per la ciutat de Dresden o xerrades informatives sobre diferents aspectes del projecte.

Què t’ha aportat en l'àmbit personal?
Aquest projecte m’ha permès viatjar sol i adquirir una gran autonomia. També m’ha permès conèixer a molt bona gent i crear un vincle d’amistat amb ells. M’ha ajudat a desenvolupar un tema vital que tothom hauria de pensar, com és la identitat, qui som en realitat i per què som així.
Ha estat una experiència única 100% recomanable.

Quin nivell d’idiomes és necessari per aconseguir aquesta beca?
Per a aconseguir entrar en qualsevol d’aquests projectes és necessari tenir un nivell mínim d’anglès. En principi no cal saber-ne cap altre idioma a no ser que s’especifiqui com a necessari per a un projecte en concret.

Has après alemany?
Durant la setmana s’han fet les xerrades en alemany i anglès i he acabat entenent alguna paraula d’alemany, però no s’aconsegueix aprendre l’idioma. No és un intercanvi per a aprendre idiomes.

Què és el més positiu de l’experiència?
El més positiu és la possibilitat de relacionar-se amb altra gent i conèixer les diferents cultures i costums dels altres participants. Al final de la setmana tens la sensació de conèixer els altres de tota la vida. També conèixer la ciutat de Dresden ha estat una oportunitat única.

I el que consideres menys positiu?
No hi ha gaires coses negatives, l’única cosa seria que hi havia poc temps lliure, és a dir, poc temps per a fer coses per nosaltres mateixos.

Què els diries als teus companys perquè s’animessin a participar en un Erasmus+?
Els diria que és una experiència única a la vida i que no se’n penediran de participar-hi. És una oportunitat per conèixer un nou país, cultura, costums, etc.

En Dani Arza i en Toni Massot, alumnes de segon curs de Creació d’Objecte i Moble (COM), ha participat en l’intercanvi juvenil Turn human wrongs into human rights a Rennes, França, gràcies a una beca d’Erasmus+

Com heu aconseguit una beca d’ERASMUS+?
La vam descobrir gràcies a la nostra tutora, l'Eulàlia Llopart, que ens va recomanar aprofitar aquesta oportunitat.

En què ha consistit la vostra experiència?
Ha consistit a desenvolupar un projecte amb els drets humans com a eix temàtic, combinat amb un intercanvi cultural entre joves de França, Itàlia i d’altres parts de Catalunya. Cada dia participàvem en tallers dinamitzats al voltant del fil conductor. Cada grup representava tres articles dels drets humans i el darrer dia vàrem fer un espectacle d'ombres.

Què us ha aportat personalment?
Ens ha servit per tenir noves perspectives sobre diferents aspectes de la societat i també per descobrir nous llocs i cultures. En l'àmbit personal hem agafat més autonomia i confiança amb nosaltres mateixos.

Quin nivell d’idiomes és necessari per aconseguir aquesta beca?
És necessari un nivell bàsic d'anglès, ja que moltes vegades la comunicació s'ha de desenvolupar en aquest idioma. Tot i que, en aquest intercanvi, molts dels nostres companys no sabien anglès i ens comunicàvem com podíem.

Heu après anglès?
Sí, ens ha ajudat a practicar i millorar-lo. L'idioma que realment hem après és l'italià, ja que hi havia molts companys italians.

Què és el més positiu de l’experiència?
D’aquesta experiència ens emportem tota la gent que hem conegut, el bon tracte que hem rebut de l’organització, el bon menjar que cuinava en François, el lloc on vivíem que era preciós. En definitiva, tot fantàstic.

I el que considereu menys positiu?
El trajecte d’anada es va fer força pesat perquè vam anar amb autobús. Van ser 24 hores. La tornada va ser diferent, vam parar a París i des d’allà, vam volar fins a Barcelona.