Site Overlay

Parelles artístiques i artesania contemporània a l’EMAD

Treballem en parelles artístiques entre l’alumnat del cicle formatiu de Creació d’Objecte i moble i del Taller de Ceràmica per crear una vaixella.

A l’EMAD reivindiquem l’artesania contemporània, i per això hem iniciat un projecte que té com a finalitat dissenyar les peces d’una vaixella que combina la fusta i la ceràmica.

És un projecte real coordinat amb el restaurant Terra que aviat obrirà les portes a la Garriga.

Té la particularitat que es porta a terme a partir de parelles artístiques formades per un o una alumna del taller de Ceràmica i un altre del mòdul de Talla de fusta del cicle de Creació d’Objecte i moble, COM. És per això que, primerament, l’alumnat de Ceràmica ha escoltat les necessitats expressades per l’alumnat de COM i després, en col·laboració estan confeccionant les peces de la vaixella. Aquest treball conjunt està generat molta complicitat en compartir coneixements entre alumnat de diferents generacions.

Un dels objectius del projecte educatiu de l’EMAD és treballar a partir de projectes reals i de proximitat que vinculin el centre amb el municipi. Ja fa temps que es generen sinergies amb l’escola Els Pinetons, amb entitats com l’Asil Hospital i la Garriga Societat Civil i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, entre d’altres. Amb la finalitat de formar futurs dissenyadors compromesos amb l’entorn que trobin solucions que ajudin a millorar la vida de les persones tenint en compte la sostenibilitat…

VOTV: https://www.youtube.com/watch?v=TIyFYe3s79Q

Parelles artístiques i artesania contemporània a l’EMAD

La Garriga Digital: https://lagarrigadigital.cat/2023/03/10/parelles-artistiques-i-artesania-contemporania-a-lemad/