Site Overlay

Art Experience 2023

Representants de l’alumnat de 2n de Gràfica Publicitària van assistir el dilluns 27 de febrer a la jornada Art Experience promoguda pel Departament d’Educació juntament amb el CosmoCaixa.

Com cada any, CosmoCaixa proposa a l’alumnat de 2n curs dels cicles formatius de grau superior d’arts plàstiques i disseny intervenir en un espai del mateix museu, per tal de millorar l’experiència dels usuaris. En aquesta ocasió, es tractava d’habilitar un nou mobiliari i les zones de joc de les àrees de pícnic exteriors.

Els participants s’han d’enfrontar en equips formats per perfils diversos (alumnat de diferents especialitats i de diferents escoles d’art) al repte prèviament definit per CosmoCaixa i generar propostes de disseny.

Cada grup ha de presentar un prototip o l’esbós d’una idea, no un producte acabat, ja que l’activitat es desenvolupa al llarg d’una única jornada de treball. Es valoren les idees originals sobre el tema plantejat, així com la iniciativa, el treball en equip i la capacitat de síntesi.

La jornada conclou amb la presentació per part de l’alumnat dels projectes i plans de treball per a la seva possible aplicació. Després se selecciona el projecte que es considera que reuneix de manera més efectiva els requisits plantejats.