Site Overlay

Directoris per Fira de la Botifarra dissenyats per COM

L’alumnat de COM de l’EMAD dissenya i construeix 8 directoris per a la Fira de la Botifarra de la Garriga amb el programa CooperArt

El cap de setmana, 4 i 5 de març, els visitants de la Fira de la Botifarra de la Garriga comptaran amb 8 directoris que els ajudaran a orientar-se i localitzar les activitats que es duran a termes durant la fira.

Els directoris estan dissenyats i construïts per l’alumnat de 1r curs de Creació d’Objecte i Moble, COM per encàrrec del Departament de Promoció Econòmica i Cultural de l’Ajuntament de la Garriga.

Aquest projecte sorgeix arran del programa CooperArt d’innovació i transferència de coneixement del Departament d’Educació a partir de l’acord que s’estableix per desenvolupar projectes que generin valor educatiu i professional i reverteixin en el municipi de la Garriga.

La versatilitat dels directoris fa que puguin adaptar-se a diferents actes que tenen en comú gestionar una gran afluència de públic. Per això, s’estrenaran en la Fira de la Botifarra d’enguany, però està previst que s’utilitzin durant el Corpus i les Jornades Modernistes de la Garriga, entre d’altres.

El cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’Objecte i Moble, COM de l’EMAD té com a objectiu formar a futurs dissenyadors. Se centra a transmetre el procés de disseny necessari per crear un objecte o un moble on la fusta és el material per excel·lència.

Dissenys adaptats a l’usuari final, tenint en compte la sostenibilitat i construïts en el taller de construcció d’objectes i mobles del centre.

És un cicle que fa de trampolí cap al disseny de producte, d’interiors, escenogràfic… o cap qualsevol altra disciplina de disseny perquè aporta a l’alumnat una mirada transversal i polivalent.

La Garriga Digital: https://lagarrigadigital.cat/2023/03/03/lalumnat-de-com-de-lemad-dissenya-i-construeix-8-directoris-per-a-la-fira-de-la-botifarra/