Site Overlay

Graduats de COM premiats al concurs de disseny Jordi Amat 2022

Lilly Espín i Dani Arza obtenen el segon i tercer premi respectivament en la 6a Edició del Concurs Jordi Amat. El veredicte va tenir lloc a la seu del Gremi de la Fusta on els membres del jurat van emetre el resultat.

El divendres dia 20 de maig va tenir lloc el lliurament de premis de la 6a edició del concurs Disseny en Fusta Jordi Amat i dos dels nostres graduats han rebut el segon i tercer premi.  

Aquest concurs anual està promogut pel Gremi de la Fusta de la CECOT i té com a objectiu premiar i posar en valor el disseny de producte i de mobiliari fet en fusta. Està adreçat a professionals i estudiants de l’àmbit de l’arquitectura, el disseny i professionals de la fusta de tot Catalunya.

Els graduats del cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’objecte i Moble van presentar dos dels seus projectes desenvolupats durant el primer i segon any del cicle.

El projecte es basava en el desenvolupament de disseny d’una taula auxiliar centrada en tres possibles grups d’usuaris: tercera edat, llar d’infants i camps de refugiats. Disseny centrat en l’usuari en què la necessitat i visió de cada un d’ells marcaria les pautes del disseny final.

El projecte guardonat amb el segon premi és una taula de la graduada a l’EMAD Lilly de la Torre. Aquesta exalumna es va centrar en dissenyar una taula per infants amb discapacitats intel·lectuals del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, on posteriorment va ser cedida.

El tercer lloc ha estat per l’exalumne Dani Arza, que va centrar el seu projecte en una taula d’estimulació sensorial adreçada a nens amb deficiència visual o invidents. 

Taula de jocs per al Centre d'Educació Especial Montserrat Montero
Taula per al CEE Montserrat Montero de Lilly Espín
Taula de jocs per al Centre d'Educació Especial Montserrat Montero
Taula per al CEE Montserrat Montero de Lilly Espín
Taula per a invidents tancada
Taula per a invidents de Dani Arza
Taula per a invidents oberta
Taula per a invidents de Dani Arza