Site Overlay

Donació de taules a l’Asil Hospital de la Garriga

Alumnes de l’EMAD fan donació de les seves peces de final de curs a l’Asil Hospital de La Garriga.

Aquest dimecres 18 de maig es va fer l’acte de presentació i donació de les peces del projecte Taula auxiliar del cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’Objecte i Moble de les alumnes M. del Mar Morilla i Sara Ruiz en els jardins de la Fundació Asil Hospital de la Garriga.

Les peces són projectes del nostre centre, on es treballa la transversalitat i el coneixement de diverses realitats apropant l’alumnat al veïnat de la Garriga.

En aquest cas l’alumnat ha treballat amb els i les usuàries i professionals de la Fundació Asil Hospital de la Garriga, duent a terme diverses visites i entrevistes per conèixer les necessitats i proposar un tipus de mobiliari per resoldre-les.

L’EMAD és l’única escola d’Art i Disseny del Vallès Oriental i l’única de Catalunya que ofereix el Cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’objecte i moble.

El cicle formatiu de grau mitjà de Creació d’objecte i moble té com a objectiu formar a futurs dissenyadors.

Se centra en transmetre el procés de disseny necessari per crear un objecte o un moble. La fusta és el nostre material per excel·lència. Treballem el dibuix tècnic i artístic, que juntament amb maquetes i talla es converteixen amb eines de representació dels nostres dissenys. 

Dissenys adaptats a l’usuari final que a través de l’entorn CAD detallem per acabar construint nosaltres mateixos a taller de fusteria l’objecte o el moble que haguem dissenyat.

Entenem el cicle com un trampolí cap al disseny de producte, d’interiors, escenogràfic… i qualsevol altra disciplina de disseny, ja que ens ajudarà a tenir una mirada transversal i polivalent.


En la premsa:

VOTV Informatiu del 18 de maig del 2022