Site Overlay

Viatges culturals Madrid i València

Del 25 al 29 de maig l’alumnat de grau mitjà han dut a terme els viatges culturals.

Com és habitual, les visites a espais d’art i disseny són el denominador comú a més de ser un moment ideal per enfortir lligams d’amistat i companyonia.

Els i les alumnes de Creació d’Objecte i Moble han viatjat la Madrid amb motiu de la celebració del Madrid Design Festival’22. A més de les activitats relatives al festival, com l’exposició de Bruno Munari, dissenyador i artista italià que va contribuir en la fonamentació de les arts visuals i el disseny, han visitat el Barrio de las Letras, on van residir escriptors com Lope de Vega, el Barrio de la Latina, molt dinàmic culturalment que compta amb la basílica de San Francisco el Grande amb pintures de Goya i el mercat d’El Rastro. També, el Madrid de Los Austrias, on es troba el Palacio Real. A més de visitar el Paseo del Prado, el Retiro i el Jardín Botánico…

D’altra banda, els i les alumnes de segon curs d’Assistència al producte gràfic interactiu han viatjat València aprofitant que enguany era la Capital Mundial del Disseny. Per la qual cosa han visitat el Centre Cultural del Carme amb les exposicions com “Per què soc així?”, que explica com s’ideen els objectes, “Emergency on planet earth” basa en grans pintures murals que pretenen conscienciar sobre l’emergència climàtica. També l’exposició de l’IVAM, “Anni and Josef Albers. L’Art i la Vida”. I la visita dramatitzada del MUVIM sobre l’evolució del pensament humà. També han visitat espais emblemàtics com la Borsa de la Seda i el Mercat Central, entre d’altres.