Site Overlay

Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

La Garriga acull una projecció de 7 documentals de la II i III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, CCAM, amb el suport de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga, EMAD i l’Ajuntament de la Garriga, organitzen el dimecres 1 de juny, a les 19.00 h, en el centre sociocultural Can Luna, la “Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, on the road”, una jornada cinematogràfica dedicada al món de l’artesania. 

En la jornada es podran visualitzar aquestes 7 peces audiovisuals:

  • “Pedro Sañudo, la història d’un artesà”, de Sue Wetjen.
  • “Entre Redes” projecte de final de grau de la dissenyadora Amalia Puga.
  • El Paper, meravellosa invenció” dirigit per Lluís Jené.
  • “Toca’m la Fibra”, curtmetratge documental dirigit per Olga Segura.
  • “GLASS”, dirigida per Martí Cruz.
  • “Laborda”, dirigit per Pablo Garcia i produït per la Federación de Organizaciones Artesanas de Castilla y León, FOACAL.
  • “Master Artcraft Perfumer”, peça de la videomaker Andrea Rigalós.

Després de les projeccions, es durà a terme un col·loqui “El present i el futur en l’artesania”.

Comptarà amb la participació del responsable de l’àrea d’artesania del CCAM, Xavier Villas Balasch; del gestor cultural especialitzat en l’àmbit artesanal i audiovisual que ha comissariat la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, David Hierro Mariné; del mestre artesà del cuir, vicepresident de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya i tercera generació del taller artesanal Sañudo, Julián Sañudo Zotes; de la responsable de projectes de promoció de l’àrea d’artesania del CCAM, Marina Calls i Xart i de la dissenyadora de producte, gestora de disseny i cap d’estudis de l’EMAD, Elisenda Puga i Mas. Estarà moderat per Diana Martin, fotògrafa i directora de La Filanda, Espai de Creació.

Després, se sortejaran il·lustracions sobre peces tèxtils de Josep Solé, dissenyador gràfic local i professor de l’EMAD.

I per finalitzar tindrem un tast de l’artesana Maquis i un detall per tots els assistents.

La Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania és una iniciativa que enguany arribarà a la seva 4a edició i que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, CCAM, de la Generalitat amb l’objectiu de projectar, impulsar i donar a conèixer el món de l’artesania en diversos formats audiovisuals.