Site Overlay

Ruta de disseny en l’EnGARRIGA’T

Els mobles expositius desenvolupats en el cicle de Creació d’Objecte i Moble, COM, de l’EMAD es presentaran el 17 de juny, a partir de les 19 h dins de l’EnGarriga’t. La ruta de disseny es farà pels establiments de la Garriga pels quals s’han dissenyat els mobles.

Un dels valors de l’EMAD és la professionalització del seu l’alumnat i una de les millors maneres és veient quines són les necessitats més properes, en concret les dels veïns de la Garriga. Aquest coneixement de primera mà els permet dissenyar i construir elements que aportaran solucions creatives i ajustades a l’ús que han de proporcionar.

Es tracta de les obres finals de cicle de l’alumnat de 2n de COM. Són mobles expositius creats per a El Nou Trull, de la llibreria Strogoff, de La Circular garriguenca, d’Eugènia Andreu, Serveis fotogràfics i la perruqueria Pura essència, entre d’altres. El cicle formatiu té com a objectiu formar professionals polivalents amb coneixements relatius al desenvolupament de projectes de disseny: ideació, maquetes, plànols amb eines digitals de l’entorn Cad i construcció de prototips en el taller de creació d’objectes i mobles.

Per dinamitzar aquest acte l’EMAD ha demanat col·laboració a La Filanda, espai de creació, que està treballant juntament amb l’Asil Hospital de la Garriga i la Biblioteca Núria Albó en el Club de Lectura “4 ulls”.


Els mitjans:
VOTV: Notícia emesa a l’informatiu del 20 de juny del 2022