Site Overlay

Projectes integrats Gràfica interactiva 2022/2023

Lauro App, Maria Arnó

Lauro va néixer a Logronyo amb la voluntat d’oferir als joves un vi assequible i de qualitat per convèncer-los que el vi no és cosa de persones grans o d’alt poder adquisitiu.

Amb la creació de l’App mòbil Lauro vol fer un pas més i aproximar les generacions joves a la cultura del vi proposant rutes a un preu assequible per les denominacions d’origen espanyoles.

A través de l’App els joves podran organitzar rutes, fer reserves, trobar allotjaments, transport, descobrir bars, gaudir de descomptes amb el codi Lauro i fer comunitat, entre d’altres.

Lauro amb la nova App a més, pretén reforçar la imatge i interactuar amb el seu públic objectiu per conèixer els seus interessos i per oferir-los productes ajustats a les noves tendències de consum.

Lauro App presentació
Landing page Lauro App

Végere App, Jessica Mateos

Végere, bellesa vegana, és un centre d’estètica vegà on realitzen tractaments de bellesa tradicionals utilitzant productes de qualitat, orgànics i cruelty free.

Amb la nova App Végere vol mantenir contacte amb els seus usuaris de forma àgil i intuïtiva. A partir d’ella presentarà el centre, les característiques dels seus tractaments i farà llançaments de nous productes. També, informarà d’ofertes i descomptes. A més, en l’espai de botiga els usuaris podran reservar sessions i comprar productes.

Llibre estil Végere, bellesa vegana
Végere App presentació
Végere App Landing page

Vintage Photo Studio App, Noelia Navarro

Vintage Photo Studio és la fusió de Flamingos Vintage Quilo i Maley Photo.
Uneix fotografia i moda en un sol espai. El client gaudirà d’una sessió fotogràfica amb el fotògraf Maley usant les peces de roba vintage de Flamingos i, si ho desitja, podrà adquirir-les.

Amb Vintage Photo Studio App la marca busca facilitar la pre i la post experiència dels clients, automatitzar processos i personalitzar detalls per tenir-ho tot preparat el dia de la sessió. Facilitarà triar el tipus de roba, el nombre de fotografies…
Per la post sessió, la marca està interessada a aconseguir que el client tingui fàcil l’elecció de les fotografies, així com el lliurament de les mateixes amb els retocs finals.

Memòria del procés de Vintage Photo Studio App
Vintage Photo Studio presentació
Vintage Photo Studio Landing page