Site Overlay

Projectes integrats Gràfica interactiva 2021/2022

BarcelonApp, Estela Cano

L’Ajuntament de Barcelona demana una App accessible per Android i iOS que reculli diverses possibilitats de rutes temàtiques, culturals i gastronòmiques per la ciutat de Barcelona i que es puguin compartir amb altres usuaris.
L’App està dirigida a estudiants de 18 a 25 anys que coneguin la ciutat o turistes que la visiten per primera vegada perquè trobin rutes per Barcelona de manera senzilla, però completa.

Estela Cano Behance
BarcelonApp a Behance
Landing page BarcelonApp Estela Cano
Landing page BarcelonApp

App Visita la Garriga, Pau Roca

El Centre de Visitants de la Garriga és el Punt d’Informació Turística de la Garriga i del Parc Natural del Montseny. És el lloc des d’on surten els itineraris per conèixer la Garriga i la seva història. També ofereix la informació sobre els recursos i serveis turístics del municipi i del seu entorn.
Amb aquest objectiu encarrega una App per facilitar i promoure el coneixement de la Garriga, dels seus establiments i serveis tant a persones del municipi com a visitants. Persones d’una edat compresa entre 40 i 50 anys principalment.

App Visita la Garriga a Behance
Landing page App Visita la Garriga

App Visita el Camino de Santiago, Kevin Moran

Viajes Camino de Santiago encarrega una App que ofereixi tota la informació sobre les rutes, etapes, pobles, albergs i els millors consells per a fer un camí perfecte.
També s’hi podran crear rutes personalitzades, oferirà dades complementàries i tindrà un organitzador de la motxilla.
Portarà l’eslògan “Te ayudamos a hacer el Camino de Santiago” i estarà dirigida a usuaris d’entre 20 a 35 anys aproximadament. Són joves amants de la natura i amb ganes de viure noves experiències.

App Camino de Santiago Kevin Moran
App Camino de Santiago a Bahance
App Camino de Santiago Kevin Moran
Landing page App Camino de Santiago

App La Garriga, Laura García

El Centre de Visitants de la Garriga encarrega una App perquè els usuaris puguin descobrir els llocs emblemàtics de la Garriga de forma lúdica i en companyia.
Des de l’App es podran reservar entrades pels llocs d’interès i assabentar-se dels esdeveniments del municipi.
L’App està dirigida a usuaris d’entre 20 i 30 anys amb interès pel turisme de proximitat.

App La Garriga Behance
App La Garriga a Behance
App La Garriga landing page
Landing page App La Garriga
App La Garriga Laura Garcia