Site Overlay

Inauguració del curs 2022/2023

Hem engegat els estudis a l’EMAD amb les sessions de benvinguda a l’alumnat a Can Luna: El 9 de setembre el PFI i 16 de setembre els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior.

En la presentació de Creació d’Objectes i Moble, COM, vam conèixer el taller, “La casa passiva” és el taller que del 19 al 23 de setembre que l’alumnat de 2n curs desenvoluparà al Disseny Hub de Barcelona (ajuntament.barcelona.cat/dissenyhub/ca). És el muntatge i desmuntatge d’un mòdul d’habitatge mediterrani, sostenible i eficient amb fusta i altres materials biosaludables. També els permetrà tenir contacte amb professionals destacats de la construcció sostenible. 

Per l’alumnat també va ser molt inspirador comptar amb la presència de l’estudi taller Kiwi. Antics alumnes i un bon exemple de professionals del disseny i construcció de mobles i espais on la fusta és l’element principal. I com diuen en la seva web, (www.kiwiestudi.cat) som una fàbrica d’idees i un laboratori de projectes on treballen productes i espais experimentant amb els límits del disseny, sempre amb la senzillesa, naturalitat… 

Pel que fa a la inauguració dels cicles formatius de Gràfic, Assistència al producte gràfic interactiu, de grau mitjà i els de grau superior, Gràfica publicitària i Gràfica interactiva vam comptar amb la presència d’en Jordi Urgell d’Urgell Comunica, antic alumne que ens va explicar el seu projecte “L’agenda de la terra” (https://agendadelaterra.cat/). És un projecte de disseny editorial orientat a l’alumnat dels centres educatius de Catalunya que combina il·lustració i continguts que estimulen l’esperit crític i l’autoestima dels estudiants. Un exemple d’emprenedoria portada a bon terme i del que s’assoleix en els cicles.

Bon curs a tothom!!!

EMAD als mitjans