Site Overlay

Expo Què vols ser quan siguis gran?

Exposició de collage, disseny i arts digitals

Fins al 31 de març, a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga i de l’1 al 28 d’abril a l’EMAD de la Garriga. 
L’exposició s’emmarca dins dels actes del 8 de març i presenta les obres creades per joves dissenyadors basades en les vivències i anhels de dones grans inspiradores. Dones d’edat que pensen en el futur i estan plenes de somnis i determinació.

La iniciativa ha estat punt de trobada de dues generacions allunyades en l’edat, però que coincideixen amb anhels i determinació. Elles, usuàries de la Fundació Asil-Hospital de la Garriga han compartit les seves vivències i expectatives amb alumnes de l’EMAD, la Sabrina Badri, en Marino Franco, l’Alex Sánchez i en Roy Ayllon i ells les han expressat en les seves obres vibrants i plenes de color. També han participat en la campanya publicitària i el disseny del muntatge de l’exposició.

És un projecte a quatre mans entre la Filanda, Espai de creació, que lidera la iniciativa, l’EMAD de la Garriga, la Fundació Asil-Hospital de la Garriga i compta amb el suport de la biblioteca Núria Albó. S’emmarca dins del programa CooperArt d’innovació i transferència de coneixement, un dels objectius de l’EMAD,  involucrar-se en iniciatives que afavoreixin i teixit artístic i cultural de la Garriga.

L’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga, EMAD, és l’únic centre del Vallès Oriental que imparteix cicles formatius d’Arts plàstiques i disseny com Creació d’Objecte i Moble, COM, Assistència al producte gràfic interactiu, Gràfica publicitària i Gràfica interactiva. Cicles professionalitzadors on s’imparteix art, disseny i tecnologia, coneixements de futur i demanda dins del món laboral.

Grans dones: ROSER RIERA, ROSER PÉREZ, ROSER HOMAR, ROSA BORRELL, PETRA ROSADO, MONTSERRAT PORCAR, MERCÈ RIBERA, MARIA PAGÈS, MAGDA DALMAU, FELISA OVIEDO, CECILIA VIDIELLA, CARMEN MATA, CARME PELLICER i AGUSTINA GENDRE.