Site Overlay

Reconeixements programa Talent creatiu i empresa

El 7 de maig els i les alumnes de l’EMAD han rebut diversos reconeixements i mencions en projectes del Programa Talent creatiu i empresa que organitza el Departament d’Educació. Felicitats a tothom!!

El Programa Talent creatiu i empresa és un programa d’innovació que posa en contacte les escoles d’art i disseny amb empreses i institucions a partir d’encàrrecs reals a l’alumnat. El procés implica dues o més trobades de seguiment amb l’alumnat fins a trobar la solució més adient a l’encàrrec.

Aquest any la gala de lliurament dels premis ha estat de format digital.


Alumnat de Gràfica invectiva per l’App de l’empresa DBambú:

Reconeixement per a l’App de realitat augmentada de l’Álvaro Amador, Álvaro Hidalgo i la Isabel Manzano.

L’encàrrec: Crear una aplicació per a mòbil o tablet, amb la qual l’usuari faci una fotografia de l’espai que vol decorar i que de forma fàcil es puguin incorporar els productes del catàleg DBambú d’Argentona, ajustant-los a les mides de l’espai, comprovar com quedarien i obtenir el pressupost.


Alumnat del curs comú de gràfica per les infografies animades per a les proves d’accés als Ensenyaments Esportius:

Reconeixement a la infografia de les proves del cicle formatiu d’Hípica de la Maria Arnó, l’Adrià Ávila i la Lorena l’Álvarez. Aquesta infografia estarà a la web per indicar les instruccions de la prova d’hípica.

Mencions per a les infografies de
l’Helena Leiva, Iris Encinas, Laura Garcia i Noelia Navarro;   
de Víctor López, Marcel Montón i Queralt Quintero; de l’Anna Cantón, Alba Campos i de la Gisela Ejarque,
Estela Cano, Mishale Barea i Paula Ayllón.

L’encàrrec: Disseny i creació d’una o més infografies relacionades amb les proves d’accés als Ensenyaments Esportius. Han d’informar els aspirants donant les indicacions necessàries per a dur a terme la prova d’accés específica a les diferents especialitats esportives.


Alumnat de Gràfica publicitària per les icones d’estudis web Estudiar a Catalunya:

Mencions per a les icones del Dani Crespo, Laura Domínguez i Paola Domínguez.

L’encàrrec: Creació d’icones que representin els diferents estudis a la Web Estudiar a Catalunya. Objectiu principal és que els visitants de la web identifiquin a primer cop d’ull el tipus d’estudi que estan cercant.


Notícia reconeixements programa Talent creatiu i empresa a Ràdio Silenci