Site Overlay

Projectes integrats Gràfica publicitària 2022/2023

Fleekmag book, Roy Ayllón

FLEEKMAG, es va crear el 2011 en Instagram i en poc temps a Facebook i Twitter.
El 2014 va néixer la seva web Fleek, el primer mitjà nacional en acostar la cultura street a través de la música amb un enfocament professional. La seva filosofia és anar de baix cap dalt, i sempre des de dins, formant part activa del relat, amb essència i codis propis.
L’encàrrec consistia a dissenyar l’anuari Fleekmag Book. Un llibre de tapa dura que comunicarà la informació dels artistes a través d’un disseny audaç acompanyat d’il·lustracions. Aquestes serviran per al disseny de marxandatge com: punts de llibre, samarretes, quadres i adhesius…

Memòria del Projecte Fleek Book

Plus+, Álex Sánchez

Plus+ és la proposta d’identitat gràfica per al servei de targetes moneder per a adolescents del BBVA.
Una proposta de comunicació juvenil, diversa i lúdica totalment adaptada al públic objectiu.

Llibre d’estil de BBVA Plus+
Plus+, Álex Martínez
Plus+, Álex Martínez

VIBRA, Marta Martín

VIBRA, Ciutad de la música, neix de la necessitat de revitalitzar el districte de Villaverde de Madrid. És un centre que acull talent i creativitat al voltant de la producció musical. També impulsa iniciatives culturals i socials, dirigides a promoure el talent musical, el progrés humà i cultural de les persones.
La identitat gràfica de VIBRA neix dels valors proximitat, pluralitat, creativitat, compromís, adaptació, innovació, inclusió i passió entre d’altres.
És l’expressió d’una vibració que es propaga com una ona sonora a través d’un mitjà. També és el sentiment o sensació que ens provoca una cosa o una persona i és sinònim d’emocionar-se i commoure’s.

VIBRA, Marta Martín