Site Overlay

Projecte transversal 2020

La setmana del 27 al 31 de gener, a l’EMAD hem modificat l’horari de classes habitual per treballar en el projecte transversal que té la finalitat de crear propostes per renovar la imatge del centre que allotja l’Escola Municipal d’Educació i l’Escola Municipal d’Art i Disseny.

El creixement que han dut a terme les dues escoles ha fet que els espais anessin modificant-se sobre la marxa per adaptar-se a noves necessitats. És per això que hem cregut que calia aturar-nos i repensar com haurien de ser a partir d’una mirada més contemporània i integradora pròpia d’un centre d’art i disseny.

Les idees que han sorgit per millorar les diferents zones del centre les han proposat l’alumnat i el professorat treballant en equips interdisciplinaris, fent possible que els i les alumnes interactuessin amb companys d’altres cursos i especialitats.

Aquests equips han planificat i esbossat la senyalètica del centre, el color de les parets, l’ascensor, l’escala, l’espai d’informació, la zona del vestíbul… Tot orientat a tenir un centre acollidor, amb una imatge dinàmica i creativa.

Esperem que d’aquí poc puguem veure aquestes idees transformades del paper a la realitat. Uns petits canvis que faran que la nostra escola sigui una mica més maca.

1 thought on “Projecte transversal 2020

  1. Pingback: 1crackers

Comments are closed.