Site Overlay

Presentacions sobre Art, Creativitat & Màrqueting digital

Evil Love, Jordi Piulachs

El 13 d’abril l’alumnat de Gràfica publicitària ha assistit a la presentació d’en Jordi Piulachs @jpiulachs de l’agència Evil Love @evillove. Els ha parlat del procés d’elaboració de la campanya #malamente per la Generalitat de Catalunya.

És la primera de quatre presentacions d’agents del món de l’art, del disseny, la publicitat i el màrqueting digital dins del mòdul Teoria de la publicitat i el màrqueting de Gràfica publicitària.


Tegust Infusions, Jordina Tió /

El 27 d’abril hem tingut en Jordina Tió de l’agència @viti_agencia explicant-nos la campanya per @tegustinfusions que va comptar amb la col·laboració de @carlazaplana.

La segona de quatre presentacions d’agents del món de l’art, el disseny, la publicitat i el màrqueting digital en el marc del mòdul Teoria de la Publicitat i el Màrqueting de Gràfica Publicitària.


Working Happy, Liderar en femanino, Txell Costa / The green parrot BCN /

El 4 de maig vam poder gaudir d’un tastet sobre Màrqueting d’Influencers de la mà de @txell_costa, conferenciant internacional, professora universitària i autora dels llibres “Working Happy” i “Liderar en femenino”

La tercera de quatre presentacions d’agents del món de l’art, el disseny, la publicitat i el màrqueting digital en el marc del mòdul Teoria de la Publicitat i el Màrqueting de Gràfica Publicitària


Marina Martínez Oriol i Eduard Martínez Piracés d’Hijos de Martin

El 4 de maig també hem tingut l’última presentació d’agents del món de l’art, el disseny, la publicitat i el màrqueting digital a càrrec de #hijosdemartin (Marina Martínez Oriol i Eduard Martínez Piracés), creadors de la campanya per @the_green_parrot_bcn, galeria d’art contemporani de Barcelona
Xerrada en el marc del mòdul Teoria de la Publicitat i el Màrqueting de Gràfica Publicitària.