Site Overlay

Dia Internacional del Disseny

L’EMAD se suma a la celebració del Dia Internacional del Disseny amb activitats que fomenten la reflexió.

Aquest dia reivindica el disseny com a motor de transformació i amb capacitat d’influir en el benestar de les persones, trobant solucions innovadores amb efecte positiu en els entorns locals, així com un vehicle per transcendir fronteres.

El lema d’aquest any és “Suspès en transició”. Anima a afrontar l’etapa de transició i incertesa causada per la pandèmia, proposant els dissenyadors i dissenyadores a visualitzar-la com una oportunitat per a repensar-ho tot des de la base i explorar futurs alternatius.

L’EMAD, com escola de disseny, fomenta en el seu alumnat aquests valors d’innovació, professionalitat i compromís amb la societat, per la qual cosa se suma a la celebració del Dia Internacional del Disseny amb activitats que fomenten la reflexió, entre els dies 20 d’abril i 6 de maig. Alhora s’estan preparant activitats de divulgació de l’art i el disseny en el municipi.

Així, es visitaran les empreses Cooperativa Art i Joc, Projecte Puput i Xemeneia Coworking, amb els alumnes de Grau Mitjà, i es farà l’activitat Talk and party amb l’alumnat de 2n grau superior, a càrrec d’exalumnes. A més, el dia 20 d’abril es va visitar l’agència publicitària La Sixtina amb els alumnes de 2n de Gràfica Publicitària.

D’altra banda, es duen a terme reflexions, al llarg de la setmana del 25 al 29 d’abril, sobre les bones pràctiques en disseny gràfic.