Site Overlay

Art Experience 2022

El repte de disseny d’aquesta edició de l’Art Experience era canviar l’entrada del bosc inundat del CosmoCaixa i explicar-ne la connexió amb l’evolució

L’Art Experience implica presentar en un sol dia una proposta desenvolupada en equips multidisciplinaris formats per l’alumnat de 2n de les diferents especialitats dels cicles d’arts plàstiques i disseny. Al final de la jornada es presenten els projectes i se selecciona el que es considera que reuneix de manera més efectiva els requisits plantejats. Es valoren les idees originals, la iniciativa, el treball en equip i la capacitat de síntesi.

De la nostra escola han participant l’Adrià Comas de Gràfica publicitària i en Pau Roca i en Xavi Velilla de Gràfica interactiva acompanyats per la professora Cristina Ramos. Tots han donat solucions creatives al repte proposat i les han defensat convincentment.

La idea seleccionada ha estat la del grup 3 del qual formava part la Cristina Ramos. Suggereix la creació d’un espai immersiu que connecta amb el bosc inundat i una àgora per a la divulgació del seu funcionament. Estan pensats per a tots els públics, inciten l’exploració i allarguen la visita a l’espai.

Escolteu l’entrevista als participants a Ràdio Silenci.