#quedatacasa

Benvolgudes famílies,
Des de l’Emad, us volem demanar un cop més que ens doneu un cop de mà amb una iniciativa creativa que us volem proposar.
Ja que tots estem a casa, ens agradaria que ens féssiu arribar un dibuix de la vostra habitació.
El podeu fer amb la tècnica que vulgueu, pintura, llapis, retoladors, collage..
El penjarem a la web de l’escola, Instagram, amb el #quedatacasa, d’aquesta manera tots junts estarem a CASA.
El dibuix el podeu enviar al meu correu, mgratacos@ajlagarriga.cat

Gràcies!
Ens veiem molt aviat.

Equip de mestres
Eva Ràfols, Montse Gratacos

Projecte Klé, col·laboració entre el cicle Creació Creació d’Objecte i Moble i el SAT! Sant Andreu Teatre

El SAT! Sant Andreu Teatre acollirà l’espectacle KLÉ de la companyia Cia Addaura especialitzada en teatre visual que fusiona disciplines escèniques com la màgia, la dansa, els titelles i el circ entre d’altres. KLÉ té com a objectiu donar a conèixer als espectadors l’obra i la trajectòria del pintor Paul Klee i la filosofia de la Bauhaus, l’escola de disseny que va revolucionar el pensament creatiu i artístic i de la qual va ser mestre.

I és per això que la Cia Addaura ha fet l’encàrrec als i les alumnes de Creació d’Objectes i Moble de crear i construir una obra plàstica que doni la benvinguda al seu espectacle, decori el vestíbul del teatre durant els dies de les representacions i permeti que els espectadors hi interactuïn.

Diversos conceptes presents a l’obra de Klee han estat punt de partida del procés creatiu del projecte: “La descoberta del color”, “L’equilibrista”, “L’art de fer visible l’invisible” i “La casa giratòria” a partir dels quals i treballant en equip, els alumnes han hagut de dissenyar uns elements contenidors que poguessin formar part d’un conjunt.

El procés creatiu els ha portat a idear una estructura conformada per diferents prismes amb múltiples possibilitats d’apilament. Un tòtem basat en la inestabilitat visual: “L’equilibri versus el desequilibri”. El procés de producció ha requerit que definissin les dimensions, generessin els plànols i finalment, construïssin i pintessin els mòduls en el taller de l’escola.

Aquest és el segon projecte que es porta a terme en col·laboració entre el cicle de Creació d’Objectes i Moble i el SAT! Sant Andreu Teatre i s’emmarca dins del programa Talent creatiu i empresa impulsat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que té com a finalitat donar a conèixer el potencial de coneixement i la creativitat que els centres educatius poden aportar a les empreses, entitats i organismes col·laboradors, amb la creació, disseny i producció de béns i serveis.

Oferta feina: Las velas de Mariano

Empresa:
Las velas de Mariano, s.l.https://www.lasvelasdemariano.com/

Localitat:
Santa Eulàlia de Ronçana

Contacte:
Mariano Montia info@lasvelasdemariano.com o el telf. 938400239
Descripció oferta:

Som una empresa que estem al polígon de Santa Eul.lalia de Ronçana, i estem buscant per incorporar a la nostra plantilla una noia amb coneixements de diseny gràfic (adobe)  i nocions web.Poden ser pràctiques i posterior incorporació

Empresa:

Las velas de Mariano

Empresa familiar amb mes de 28 anys al mercat

Fabricació d´espelmes i distribució d´altres productes

Total plantilla: 9 persones

Horari de dilluns a dijous : 6.30-14.30 , Divendres de 7.30 – 14.00

Podría tambe ser temporalment feina de mitja jornada ( de 9.30-13.30 aprox)

Projecte senyalètica per al cementiri de Sarrià

Presentació dels dissenys dels i les alumnes de 2n de Gràfica publicitària de la senyalètica del cementiri de Sarrià

Novament, el nostre centre participa en el programa “Talent Creatiu i Empresa” del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que fomenta la col·laboració entre les escoles d’art i disseny i les empreses.

Aquest curs hem escollit la proposta de l’empresa Cementiris de Barcelona SL que sol·licita la creació d’una nova senyalètica per al cementiri de Sarrià. Té com a objectius indicar i facilitar la mobilitat en l’espai tenint en compte el públic que hi assisteix i sense trencar l’estètica del recinte.

El 18 de febrer els alumnes han presentat quatre propostes que han tingut bona acceptació entre els responsables del projecte.

Visita exposició “Gameplay. Cultura del videojoc”

Aquest 26 de febrer amb els i les nostres alumnes del cicles de Gràfica publicitària i Gràfica interactiva hem visitat exposició “Gameplay. Cultura del videojoc” del CCCB.

“Gameplay” és un viatge als orígens dels videojocs, n’analitza el llenguatge i posa en valor l’impacte que han tingut tant en la cultura popular digital com en l’art i en la societat.

“Gameplay. Cultura del videojoc” del 19 de desembre al 3 de maig de 2020.

Técnico de desarrollo de productos de Madera

Würth España S.A precisa incorporar a Técnico/a de desarrollo de productos para la gama de productos de nuestra división de Madera.

Sus principales funciones y responsabilidades serán:

– Desarrollo de productos nuevos.

– Se encargará de hacer estudios de mercado, visitas a ferias, analisis de potenciales de venta.

– Detección de oportunidades de negocio en material de producto y clientes para el sector.

– Presentaciones tanto oral como escrito.

– Conocimiento, control y evolución del mercado.

– Negociación con proveedores.

– Formación Red de Ventas.

Se trata de un puesto estable, de carácter indefinido, para el que recibirá acompañamiento y formación inicial muy completa, a fin que pueda captar y realizar las tareas asignadas con total seguridad y efectividad.

REQUISITOS

Ciclo Formativo de Grado medio y/o Superior en carpintería y muebles.

Experiencia en puesto similar.

Buena comunicación.

Capacidad de decisión y trabajo en equipo.

Visión estratégica.

Nivel de inglés medio/alto.

Conocimiento medio del paquete office.

Se tendrán muy presentes los valores personales, la capacidad para trabajar en equipo e interés por participar en un proyecto a largo plazo.